Дивна събира поп звезди в помощ на Кристин Илиева

  • 22 май 2019 17:01

  • 3357
  • 1
Дивна събира поп звезди в помощ на Кристин Илиева
© Facebook

Мария Илиева, Любо Киров, D2, Папи Ханс, Тита, Михаела Филева, V:rgo x TRF, БНР, Deep Zone Project, Young BB Young, Искрата, Веси Бонева и Светлин Къслев, Прея, DJ Marten Roberto, The Center са част от имената, които застават зад инициативата на младата певица Дивна „Всичко/нищо“.

Всички те ще извисят глас в първи благотворителен концерт на 12 юни в Интер Експо Център, а средставата ще отидат при моделката Кристин Илиева. Припомняме, че преди повече от година двете приятелки Дивна и Кристин катастрофираха, като моделката беше тежко ранена, а певицата управляваше автомобила. Месеци по-късно Илиева успя да проходи, но има нужда от допълнително лечение.

С този концерт ще стартира и фондация „Всичко или нищо“, която ще се стреми да обединява български известни лица и носители на мнение в мащабни кампании за подкрепа на благотворителни каузи. Всички събрани средства от продажбата на билети ще бъдат използвани за благотворителни цели.

Цената на билетите за събитието е 12 лв.

Novini.bg
3357 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
разочорование

2021.04.20 | 08:59

1
Хубаво е че колегите и помагат, но трябва да ходи на околовръстното да прави свирки на тираджийте за да събере бързо и повече пари. Така ще осъзнае грешката си. Освен това загорелите тираджий ще и смажат гърлото за да има по хубав глас.

Добави коментар

Водещи новини