Ким Кардашиян ще става адвокат

  • 11 април 2019 10:28

  • 911
  • 1
Ким Кардашиян ще става адвокат
© Getty Images/Guliver

Американската риалити звезда Ким Кардашиян ще става адвокат и в момента провежда стаж в адвокатска кантора, съобщават световните агенции.

Тридесет и осем годишната знаменитост, която има 134 милиона последователи в Инстаграм, се надява да получи адвокатска диплома през 2022 година. Кардашиян се запалила по правните науки, след като се застъпи пред президента на САЩ Доналд Тръмп за помилването на Алис Мари Джонсън. Шестдесет и три годишната Джонсън беше зад решетките от 20 години и беше осъдена на доживотен затвор заради организиране на трафик на наркотици.

Една седмица след като се срещна с Кардашиян, Тръмп помилва затворничката в началото на 2018 година. Риалити звездата счита, че с по-добри правни познания, тя би могла да помогне на повече хора, които "са изплатили дълга си към обществото" и които все още лежат по затворите.

Ким Кардашиян не можа да завърши калифорнийския университет "Пиърс", който напусна преждевременно. Но в няколко щата, сред които е и Калифорния, е възможно да се получи адвокатска диплома, след четиригодишен стаж в адвокатска кантора и положен изпит.

Кардашиян стажува от миналата година в Сан Франциско и се интересува от случаи на затворници, които кандидатстват за по-ранно освобождаване.

Последвайте канала на

БТА
911 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Блажени са вярващите!

2019.04.11 | 11:49

1

Подозирам, че фамилията „Кардашиян“ идва от ЦИГАНИТЕ - КАРДАРАШИ (бакърджии, още известни като сръбски цигани), КОМБИНИРАНА С ЛЕК ГРУЗИНСКИ НЮАНС!

След като Ким Кардашиян ще стане адвокат, тогава аз ще стана президент на краварите или най-малкото космонавт!

Добави коментар

Водещи новини