Рапър ще доказва, че Земята е плоска

15 март 2019 16:03

Рапър ще доказва, че Земята е плоска
© Pixabay
2062 2

Известен рапър от Атланта иска да лети в Космоса, за да докаже, че Земята била плоска, съобщава популярен сайт за паранормални явления, пише Блиц.

Боби Рей Симънс, който в САЩ бил по-известен като B.o.B, вярва, че учените ни баламосват, като се опитвали да ни убедят, че светът, в който живеем, е обло кълбо. Той е убеден, че Земята е плоска и за да го докаже, поискал да лети в Космоса. Феновете му, както и всички почитатели на конспиративните теории са възмутени, защото НАСА не му давала никакъв шанс.

Учените от космическата агенция не искали да си сътрудничат с певеца-авантюрист и това е разбираемо, защото десетки космонавти вече са летели над Земята и те са потвърдили, че формата ѝ е кръгла. В това може да се убеди и всеки човек, който има Интернет – достатъчно е да види кадрите от Международната космическа станция, пише изданието.

Т.нар. плоскоземно общество е като секта, чийто основател е британският изобретател Самуел Руботем, който през 19 век правел експерименти, доказващи, че Земята е плоска. Дали от простотия или пък от сляпа вяра, се оказа, че сектата има най-много последователи в България - всеки десети у нас смята, че Земята е плоска.
 

Novini.bg
2062 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.03.15 | 19:09

2090

не земя плоска - мозък плосък, без гънки...

Уча се !

2019.03.15 | 18:46

2078

Те на парите са прочути с енциклопедичните си знания !

Те са малко по-умни от блондинките, ама съвсем малко !

Добави коментар

Водещи новини