Добра 2019 г. за Стрелец, Водолей, Телец, Лъв и Скорпион, прогнозира астролог

  • 23 декември 2018 18:38

  • 43649
  • 1
Добра 2019 г. за Стрелец, Водолей, Телец, Лъв и Скорпион, прогнозира астролог
© Pixabay

Безусловно добра ще бъде новата годината за знаците като Стрелец, Водолей, Телец, Лъв и Скорпион. Това прогнозира режисьорът астролог Стилиян Иванов в предаването "Тази неделя" по БТВ.

Представителите на тези знаци не трябва да бързат да си отдъхват, защото освен Юпитер трябва да вземем предвид и къде се намира Сатурн – планетата учител, посочи той.

Когато гледаме личния си хороскоп трябва да видим къде се намира и знакът Козирог, защото две години и половина Сатурн ще пребивава в Козирог.

Третият знак, който трябва да вземем под внимание за 2019 г., това е Главата на дракона. Тя се намира в знака на Рак и ще създава проблеми на Козирог, Овен и Везни.

Сатурн, който стои в Козирог, ще създава проблеми на Рак, Овен и Везни.

Астрологията не се занимава с гадаене и предсказания, а с анализи и прогнози, подобно на метеорологията, социологията и други науки, обясни Стилиян Иванов. Той добави, че грешката от разтълкуването на общия хороскоп идва от това, че хората уеднаквяват прогнозите, които четат за своя зодиакален знак, със своя индивидуален хороскоп. Според него астрологията е наука, която борави с много повече показатели от метеорологията.

Иванов допълни, че сме в ерата на Водолея. „Астрологията претърпя бум и всеобщ интерес именно заради това, че сме в знака, който управлява астрологията. И ние чрез астрологията можем себепознание, ако приемем две максими. Първата е – ние се прераждаме, за да се учим, това, което ни се случва в живота, е с цел да ни научи на нещо. Втората максима е, че ние сме сами – хората, които срещаме, ситуациите, в които попадаме, това са само огледала, които отразяват части от нас“.

По думите на режисьора ние трябва да се радваме, ако срещаме повече „неприятели“, защото те отразяват тази част от нас, с която трябва да се примирим.

„Хората са перманентно нещастни именно заради отказа им да приемат своята цялост“, посочи той.

Novini.bg
43649 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Marian Hristov

2018.12.24 | 01:13

1

Zashto ne se upovavame na Nego. Toi vigda VSICHI NAS. Preteglya spored delata.

Добави коментар

Водещи новини