Британка се сгоди за полтъргайст

Британката Аметист Релм, която твърди, че е правила секс с 15 призрака, се е сгодила за полтъргайст, но той не могъл да падне на коляно, когато й предложил, съобщава в."Дейли Мирър".

Полтъргайстът не коленичил поради факта, че нямал крака. Но пък отчетливо предложил брак на Аметист със специфичния си глас. Тя за пръв път го чула да говори, въпреки че имала с него 9-месечна романтична връзка. Това станало през миналия уикенд, когато двамата посетили пещерите Уки хоул в графство Съмърсет.

По думите на жителката на град Бристол гласът на призрачния й годеник бил басов и много секси. Той все още си нямал име и Аметист не била сигурна дали е мъж. Но това нямало значение за нея.

Преди време г-ца Релм беше поканена в британското телевизионно предаване "Тази сутрин", за да разкаже за сериозната си сексуална връзка, поддържана с дух.

Госпожица Релм стана център на внимание миналата година, когато заяви, че е спала с 15 призрака, след като се разделила с годеника си преди 12 години.

С фантома-любовник Аметист се запознала в Австралия, докато прекарвала там ваканцията си. Тя почувствала присъствието му в гората. "Веднага разбрах, че е пристигнал нов любовник", довери пред камерите г-ца Релм. Духът я последвал във Великобритания и започнала редовно да прави секс с него. Дори възнамерявали да си направят дете-духче.

Коментари

 1. 2018.10.31 | 20:39
  Да не е бил полтъргейст.
 2. 2018.10.31 | 21:51
  Тая яко я е била градушката!
 3. 2018.11.01 | 08:50
  Аз пък съм брата на Каспър,обаче също съм и сестра му и майка му у баща му,а той също ми е баща въпреки,че е мой син.
 4. 2018.11.01 | 14:13
  В Библията ги наричат нечисти духове, бесове, зли духове, демони! А сега си представете какво я чака тая обладана от 15 бяса жена!
 5. 2018.11.01 | 19:52
  I TAIA PILA OT HAPCHETATA NA BB
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Любопитно

още

Анкета

Вълнувате ли се от личния живот на популярните българи?

Вълнувате ли се от личния живот на популярните българи?

Избрано от Интернет