Американец обърка Обама с Осама бин Ладен (видео)

  • 17 август 2018 14:27

  • 1484
  • 0
Американец обърка Обама с Осама бин Ладен (видео)
©

Американец загуби значителна сума пари, след като обърка бившия президент Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият с терориста Осама бин Ладен.

Евън Кауфман и комикът Тим Медоус участвали в известната телевизионна игра „Пирамида”. В началото били по-прости въпроси. В частност, Кауфман трябвало да изброи няколко хора, които носят фамилията Обама. Вместо обаче веднага да изрече името на бившия американски президент Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият или на съпругата му Мишел, той изстрелял фамилията на терориста, окървавил САЩ на 11 септември 2001 година.

При правилен отговор играчът е трябвало да получи 50 000 долара, но след допусната грешка си тръгнал с 8 500 долара. По-късно той даде гласност на случая на страницата си в Туитър.

„Ето какво реши мозъкът ми. Кой се асоциира с Обама? Кого уби той? Какво звучи като Обама? Сега разполагате с това вирусно видео. Безумно смешен клип. Щеше да е още по-смешно, ако героят в него не бях аз”, пише Кауфман.

Той добавя, че две седмици преди записа на предаването му се родил син. Мъжът бил много изморен и в същото време се вълнувал изключително, защото искал да спечели солидна сума, с която да помогне в отглеждането на детето.
 

Novini.bg
1484 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини