Българка с увреден слух спечели второ място в конкурс за красота

  • 01 август 2018 11:07

  • 1892
  • 2
Българка с увреден слух спечели второ място в конкурс за красота
© БНТ

Българка с увреден слух спечели второ място в престижен конкурс за красота в Ямайка. Силвия Данева снощи се върна от конкурса "Обединени нации" 2018. Тя е единствената допусната участничка с увреден слух.

Силвия от малка преследва мечтата си да се качи на модния подиум. И друг път е била на челни места на конкурси за красота, но звездата й изгрява преди две вечери в Ямайка, където печели второ място на световния конкурс "Мисис Обединени нации" 2018.

"Чувствам се прекрасно! В началото бях малко притеснена как ще общувам с останалите участници. Но успях! Комуникирах с писане, а и ми беше предоставен преводач. Когато си положително настроен няма проблеми, всичко се подрежда и успехът е гарантиран", заяви Силвия пред БНТ.

Конкурсът е престижно международно събитие, обединяващо представители на широк кръг от общности и култури от цял свят. Проектът стартира през 2012 г. и се провежда всяка година. Главната идея е насърчаване на международното сътрудничество, обединение на културите и народите по света и споделяне на различни традиции.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1892 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.08.01 | 11:38

1
А "секънд хенд" за балканите няма ли?

2018.08.01 | 11:44

2
Извинявайте, коментара беше за "Американското посолство в Лондон предлага на търг тоалетна хартия"

Добави коментар

Водещи новини