Феноменът Мариана Везнева: Извънземните искат да ни спасят от нас самите

  • 26 юли 2018 12:41

  • 6960
  • 4
Феноменът Мариана Везнева: Извънземните искат да ни спасят от нас самите
© Pixabay

"Господ ни наказва! И това отдавна съм го споделила - извънземните ни предупредиха с житните кръгове за потопите, пожарите, нещастията, които чакат планетата. Ето, те вече се случват. Няма ден, в който да няма земетресение или някакво природно бедствие. Започна се!" Това сподели феноменът Мариана Везнева, която от години разчита тайнствените пиктограми - житни кръгове, получени по голяма част от земната повърхност, пише в. "България днес".

През 2004 г. Везнева издава книгата "Посланията на житните кръгове", чрез която съобщава, че това е всъщност космически език. Тя анализира всички загадъчни фигури, появили се в Англия от 1985 г. до 2002 г. (Всяка година между май и септември се появяват нови фигури в житните поля на Англия, които се публикуват в сайтове в интернет. Везнева е изтълкувала вече към 300 фигури.)

Изследователката открива, че пиктограмите изобразяват числата от 1 до 10 и 7-те енергийни чакри. Някои от фигурите са предупреждения към човечеството, че го очакват бедствия, промени в климата и войни.

"След като написах тази книга, осъществих телепатична връзка с извънземните, които ни изпращат пиктограмите - сподели ни арх. Везнева. - Те поискаха от мен да бъда техен представител на Земята и да кажа всичко, на което държат."

"Ние търсим връзка с вас, бъди наш посланик", заръчал космическият разум.

Познавачката на пиктограмите почнала да задава въпроси към извънземните и те й отговаряли след време под формата на житни фигури. Фигурите ставали все по-сложни и трудни за тълкуване. Везнева обаче е открила, че ни предупреждават основно за три неща: че на Земята идва война за вода и храна вследствие на глобалното затопляне, че предстои удар от космическо тяло и че на Земята ще се родят хора с отворено трето око, които ще изградят нова раса. Извънземните настоявали да се заселваме в планините и да намалим раждаемостта, защото Земята не била пригодена да изхранва толкова милиарди души население.

"Неразумните действия на човечеството - обезлесяването, замърсяването на почвата, водата, въздуха в мирно време или във война, ще ни доведат до загиване на цивилизацията. Неслучайно вече глобалното затопляне предизвика топене на ледниците не с дни, а с часове. Оплождането ин витро се извършва в нарушение на естествените космически закони и спомага за увеличаването на населението на планетата. Най-често при този метод се раждат близнаци, но раждането не е техническа придобивка с полезно значение, защото техниката изпреварва нравствеността", обяснява Везнева.

Според нея особено ярък е и проблемът при трансплантациите на органи, което също е нарушение на космическите закони.

"Човек не е Бог и няма право да променя Божие създание, нито да създава нови човеци извън човешкия модел", категорична е архитектката.

С пиктограмите си извънземните изказват и своята загриженост за това, че цивилизацията ни се е отдала на сексуално удоволствие и безотговорна раждаемост.

"Съвсем скоро ще има и производство на смъртоносни вируси в лабораторни условия. Така понякога дори по невнимание могат да бъдат причинени големи злини", казва Везнева.

Тя смята, че съществуват космически закони за ненамеса в еволюцията на други цивилизации. Именно затова нашите космически покровители не ни налагат насоки за действия, а търсят диалог с нас. Ние трябва да задаваме въпроси, да питаме как да постъпим, да искаме помощ от тях, а те ще ни отговарят с пиктограми.

"Пиша тези неща, но кой ги чете? А извънземният разум настоява тези теми да стигнат до управляващите и до учените, да се създаде научен център, който да анализира пиктограмите. Посветените са готови да ни кажат как да спасим Земята от гибел, но само ако учените имат воля и желание да контактуват с тях."

Според Везнева извънземните се опитват да спасят Земята с новите хора, които ни изпращат.

"Появяват се кристални, тефлонови, индигови, всякакви нови деца. Но еволюцията се нуждае от този потоп или пожар, за да се прочисти от старото. Това, което можем да направим, е да овладеем телепатията и да направим мислен щит - само така като общност можем да се спасим. И това ми го дават пиктограмите", категорична е Везнева.

Novini.bg
6960 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Анархиста

2018.10.23 | 21:12

4
На майка и П.уткатааа
не обичам смъртта

2018.08.04 | 22:03

3
Всеки намира това,което търси. Едни търсят ивънземни и ги намират, и си говорят посъответен начин с тях, други вярват и търсят Бог и си разговарят с Него по съответен начин, трети търсят някакъв Космически разум и си разговарят с него по съответен начин, а посланията каточели са едни и същи - сегашната цивилисация в духовен аспект е стигнала до задънена улица. Липсва й духовна и нравствена чистота, и МЪДРОСТ. Що се касае до вярата и контактуването с гореизброените същностти,според мен всичко това е Извънземие ,за което Димитър Делян писа в едноименната си книга.

2018.07.26 | 15:54

2
Тази жена е пълно куку. Незнам защо тази ст атия съществува въобще
681

2018.07.26 | 14:22

1
Простотията явно не ходи по гората!

Добави коментар

Водещи новини