Хъски спаси 7 котенца, изоставени в кашон в Джорджия

  • 17 юли 2018 07:29

  • 10554
  • 2
Хъски спаси 7 котенца, изоставени в кашон в Джорджия
© Pixabay

Хъски се превърна в куче-герой, след като не се отдели и спаси седем новородени котенца, изоставени в кашон, пише в. "Метро".

Името на благородното животно е Банър. Тя открила котилото, което било подхвърлено в гората, където да намери смъртта си. Нейната стопанка Уитни Брали й правела компания вкъщи, когато домашният й любимец започнал да се държи непривично. Хъскито тръгнало да я дърпа за дрехата, за да излязат навън. "Тя се държа като смахната цялата сутрин", спомня си г-жа Брали.

Кучето за пръв път започнало да не се подчинява на заповедите на стопанката си. Когато била изведена на разходка Банър веднага се стрелнала към гората. Животното се завряло в кашон и оттам извадило новородено котенце с бял цвят. Освен него, полуживи, имало още шест други бебета.

Случката се разиграла в гр. Менло, щата Джорджия. Сега 3-годишната Банър обгрижва намереното котило като сърцата майка. Щом котенцата били пренесени в дома на г-жа Брали, хъскито не се отделило от тях, като ги ближело, премествало в устата си и почиствало.

Последвайте канала на

БТА
10554 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ANTIFA

2018.07.17 | 20:25

2
ЗАЩОТО Е ХЪСКИ И НЕ Е ИРАНО-ПОМИЯРСКИ българин
.

2018.07.17 | 10:43

1
У животните нерядко има много повече човещина от нас хората.

Добави коментар

Водещи новини