Американският президент Ричард Никсън е оставил капсула с информация за извънземните

  • 14 март 2018 11:49

  • 5530
  • 2
Американският президент Ричард Никсън е оставил капсула с информация за извънземните
© Pixabay

Бившият таен агент на американското правителство Робърт Мерит твърди, че е имал тайна среща с американския президент Ричард Никсън, на която той му показал че разполага с капсула на времето, съдържаща секретна информация за НЛО и извънземни цивилизации.

Според него скривалището е дълбоко в подземията под Белия и само Никсън е знаел точното място на местоположението му, пише "Дарик".

Мерит казва още, че президентът се осмелил да предприеме тази стъпка след известния скандал Уотъргейт, за да могат бъдещите поколения да научат истината за извънземните цивилизации и за огромното влияние, което оказват върху нашата планета.

В тайния документ се казвало, че учените от Националната лаборатория в Лос Аламос в Ню Мексико се научили да общуват с извънземните. Те получили от тях изключително ценна информация, която им позволила да направят много открития в сферата на науката и съвременните технологии.

Президентът не е искал агентите на ФБР или ЦРУ, както и други политици, да научат тази тайна. Конспиративните теории гласят, че Мерит е бил заплашван със смърт, ако издаде тази информация.

Мерит е убеден, че капсулата е скрита добре и вероятно все още се намира на мястото си.

Бившият адвокат, Дъглас Кади, защитаващ виновните в скандала Уотъргейт, също прави изявление. Според него, ако това скривалище наистина съществува и някога бъде намерено, то трябва да стане публично достояние.

Novini.bg
5530 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.03.15 | 03:14

1
Едва ли пише нещо интересно. Срещал съм се много пъти с извънземни и знам много за тях.

2018.03.23 | 22:16

2
Значи е крайно време да се срещнеш и с лекарите.

Добави коментар

Водещи новини