Той продаде всичко, което имаше, за да стане биткойн богаташ

  • 13 октомври 2017 15:18

  • 5557
  • 1
Той продаде всичко, което имаше, за да стане биткойн богаташ
©

Диди Тайхуту вярва в биткойн, навярно повече от всеки друг.

39-годишният мъж продава къщата си срещу биткойни и сега живее заедно със семейството си в къмпинг, намиращ се в близост до град Венло, Холандия.

Всичко, което притежава Тайхуту, също е обявено за продажба – кола, мотоциклет, електрически велосипеди, играчките на децата, дрехи, обувки и т.н. С парите мъжът инвестира в биткойн и други криптовалути, вярвайки, че това ще го направи богат.

„Хората казват „Ти си луд“, но ние сме приключенско семейство и ще заложим на момента, за да живеем минималистичен живот. Ако никога не поемаш риск, животът става скучен“, казва Тайхуту пред Business Insider.

Мъжът смята, че виртуалните валути и блокчейн технологията, стояща зад тях, ще промени обществената роля на парите и банките.

Благодарение на блокчейн, не е нужна трета страна, за да бъде реализирана дадена трансакция – роля, която обикновено изпълняват банките.

Прочети повече ТУК.

Novini.bg
5557 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
понци

2017.12.15 | 01:14

1
Крипто валутите са класическа схема Попци. Схемата работи по следния начин. Привличат хора, които плащат определени суми пари като в замяна получават токени (разбирай цифрички в компютъра) и някакво обучение за криптовалути /да ги наречем МЪНИ/. На всеки няколко месеца це

Добави коментар

Водещи новини