Звездите с най - кратки бракове

  • 01 ноември 2011 14:49

  • 4876
  • 0
Звездите с най - кратки бракове
© Sportal.bg

1. Бритни Спиърс и Джейсън Алекзандър (55 часа)

Минаха едва 55 часа преди Бритни Спиърс да реши да сложи край на брака си със своя приятел от детството Джейсън Алекзандър след импулсивната им сватба в Лас Вегас през 2004 година. "Просто се погледнахме и решихме да направим нещо лудо. Да се оженим, просто ей така" - каза Алекзандър пред медиите след като стана ясно, че двамата се развеждат.

2. Денис Хопър и Мишел Филипс (8 дни)



Актьорът се жени за певицата от "Мамас енд Папас" през 1970 година, но бракът им продължава само 8 дни. Очевидно Хопър се е събудил с такъв махмурлук на сутринта след сватбата, че не е успял да познае своята булка.

3. Денис Родман и Кармен Електра (9 дни)



Звездата от "Спасители на плажа" и ексцентричният баскетболист се ожениха в Лас Вегас през ноември 1998 година. Само 9 дни по-късно Родман подаде молба за развод, твърдейки че е бил в "душевноболно състояние", когато е минал под венчилото.

4. Али Ландри и Марио Лопес (14 дни)



Актьорът се среща с манекенката в продължение на шест години преди двамата да се решат на брак през април 2004 година. Двойката се разделя само 2 седмици по-късно, след като тръгват слухове, че Лопес изневерява на любимата си. Наскоро Марио сподели пред медиите, че тогава все още не е бил достатъчно зрял за тази стъпка.

5. Дрю Баримор и Джереми Томас (19 дни)



Дрю Баримор е едва на 19 години, когато решава да каже "Да" на собственика на бар Джереми Томас през 1994 година, когато двамата се срещат от едва шест седмици. "Опитваме се да си разпределим семейните задължения - каза актрисата пред "Пийпъл" след сватбата. - Обикновено хората живеят заедно първо преди да се оженят, но предполагам, че ние действаме по старите обичаи".

6. Памела Андерсън и Рик Саломон (70 дни)



Едрогърдата блондинка се омъжва за филмовия продуцент през октомври 2007 и само 70 дни след това подава молба за развод, посочвайки като причина "противоречие в интересите".

7. Никълъс Кейдж и Лиса Мари Пресли (121 дни)



Кейдж и Пресли решиха да се разведат по взаимно съгласие заради "несъвместимост на характерите" само 4 месеца след като се венчаха в Хавай през 2002 година. "Тъжно ми е, но на първо място изобщо не биваше да се женим. Беше голяма грешка" - каза Пресли пред медиите.

8. Рене Зелуегър и Кени Чесни (121 дни)



След романтична сватба на морския бряг на остров Сейнт Джон, носителката на Оскар и кънтри певецът попълниха заявление за анулиране на брака. Чесни гостува на Опра Уинфри и каза по повод на раздялата: "Паникьосах се. Тя е много сладка, няма съмнение в това, но просто аз не бях готов".

Последвайте канала на

sportal.bg
4876 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини