Промоция - тесни вагини на половин цена

  • 28 септември 2011 17:12

  • 6883
  • 0
Промоция - тесни вагини на половин цена
©

Вагини на половин цена са хит в интернет. Оформянето на интимните части по желание на клиента е намалено от стандартната цена от 6000 лв. на 3 бона, пише в. “Република”.


Ваенето на вагина е една от офертите на един от най-големите сайтове за колективно пазаруване и е обявен като сделка на деня. Три мераклийки за тесни и освежени полови органи вече са си купили ваучери.

В клиниката, където се извършват подобен тип “пипвания” на гениталиите, стандартната дизайнерска вагинопластика излиза около 6000 лв. Самата процедура е с лазер, а към цената се включва и консултация. Топ оферта е и лазерното вагинално подмладяване. Сумата, която дамите трябва да си приготвят е около 10 000 лв. През сайта за електронна търговия, процедурата излиза само 6000 лв.

Тази процедура е по-сложната от двете, тъй като представлява редукция на тъкани или реконструкция, ако се налага. Специалистите препоръчват тази интервенция на жените след раждане, травми или при по-възрастни жени. Продължителността й е един час, а след нея щастливките излизали и с по-стегнати вагинални мускули.

Представителките на нежния пол са луднали и по електронните оферти за тинунг на телата си. Начело на класацията за ударни сделки се нарежда и пазаруването на силиконов бюст, също наполовина. Тогава оказа се, ниската цена е за заради факта, че силиконът идва от Южна Америка, а фирмата, която го доставя е нова. И за да се наложи по-бързо на пазара, тя предлага на българките двойно по – евтино налято деколте.

Последвайте канала на

Десислава Станева
6883 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини