Ерика е първия победител в "Големите Надежди" (галерия)

  • 13 март 2014 10:08

  • 3561
  • 1
Ерика е първия победител в "Големите Надежди" (галерия)
© Булфото

15 млади таланти от всички краища на България – София, Пловдив, Добрич, Троян, Малко Търново и дори Аксаково очароваха публиката, както с музикалната си дарба, така и с интересните си истории в шоуто "Големите надежди" по Нова телевизия снощи.

А журито, в което влизат изпълнители от три поколения – един от най-утвърдените поп изпълнители и текстописци Любо Киров, порасналото дете-чудо Дивна и любимецът на публиката Веселин МариновВеселин Маринов Веселин Маринов е български певец . Той е роден в град Полски Тръмбеш. Има шанса да завърши имат задачата да коментират, да поощряват и да помагат на младите таланти. Но единствено зрителите ще определят кои деца заслужават да продължат напред в шоуто.

В първият лайв станаха известни талантите, които се класират за четвърт финала на шоуто. Публиката определи Ерика Адамс, родена в Америка, но вече пловдивчанка, Едит Бялкова от Малко Търново, гаражната банда „Little Stars” от Добрич, Радослав Димитров от Аксаково и Радко Петков от Троян да са първите, класирали се до четвъртфинал.

А първа сред първите стана Ерика от Америка, която вече има благотворителен концерт за гърба си, с който успя да напълни залата на Пловдивския театър, а събраните 9600 лева дарява на детска онкохематология към УМБАЛ „Св. Георги".

Другата малка дама в топ 5 в първия концерт на живо е малката Едит от Малко Търново, която се представи с песента на Поли Генова „На инат“. Макар уроците й по пеене да се броят на пръсти, тя вдигна публиката на крака.

Това успя да направи и 10-годишният Радослав Димитров, успял да впечатли дори самия Звезди Керемидчиев от „Ахат“, който присъстваше в залата. Другото момче, което намери своето място сред топ 5 е Радко Петков с изпълнение на „Ain’t nо sunshine”.

Въпреки упоритите опити на водещия Драго Симеонов да разбере коя е магическата храна, която е ял преди изпълнението си, той отказа да признае.

И накрая, но не на последно място, една млада група, предимно дамска, превзе сцената на „Големите надежди“. Гаражната рок банда „Little Stars” доказа с изпълнението си, че трябва да се прекръсти на "Big Stars".

Децата от цяла България се борят не за един, а цели три приза – парична награда на стойност 30 000 лв., която родителите на детето ще могат да инвестират в развитието на неговия талант, обучение в Академията по сценични изкуства на сър Джеймс Пол Маккартни в Ливърпул, както и участие на седмия международен фестивал на изкуствата „Orpheus in Italy”.

Вижте снимки ТУК.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3561 1

Коментари 1

Добави коментар

2014.03.14 | 16:20

1
"Ерика от Америка" по тъпо заглавие не може да измисли ИДИОТ!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини