Мисис Вселена e венецуелка

  • 29 август 2011 14:16

  • 873
  • 0
Мисис Вселена e венецуелка
© интернет

Новата Мисис Вселена е венецуелката Мойра Фармас.

Престижният конкурс се проведе за първи път в България ­ в комплекса „Кайлъка“ край Плевен. Красавиците от 5 континента дефилираха в три тура ­ в еднакви рокли, по банските костюми и в официални вечерни рокли от различни дизайнери, избрани от тях самите.

Мисис Вселена 2011 Мойра Фармас е адвокат и има двама синове. Тя работи за фондация, която се грижи за изоставени деца и самотни възрастни хора. Първа подгласничка є стана отново представителка на Южна Америка ­ колумбийката Малка Девениш. Тя е компютърен специалист и специалист по маркетинг. Работи във фoндация, която помага на деца от бедните слоеве, които имат физически или ментални увреждания.

Втора и трета подгласнички станаха британката Джейн Тейлър, майка на четири дъщери, и рускинята Мария Ерошенко, която по професия е психолог. За четвърта подгласничка беше избрана представителката на България Паолина Петракиева. Тя има двегодишна дъщеря и работи като мениджър.

Водещи на конкурса бяха Сава Цеков и Марика Гедерте, която е Мисис Вселена 2008. В журито бяха Елеонора Манчева и Йенника Ханнусаари от Финландия – носителка на титлата „Мисис Вселена 2010“.

Последвайте канала на

873 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини