Новият хит в САЩ - елегантна гривна за коктейли (снимка)

  • 09 юли 2013 17:24

  • 3103
  • 2
Новият хит в САЩ - елегантна гривна за коктейли (снимка)
©

Елегантна куха сребърна гривна с тапа, в която могат да се наливат коктейли, е новият хит в САЩ, след като бе забелязана на китката на холивудската знаменитост Гуинет Полтроу, съобщава БТА

Практичното украшение струва 225 долара и е дело на дизайнерката Синтия Роули. Миналата седмица се появи снимка на Гуинет Полтроу с браслета с напоителни функции в седмичното списание "Гуп". След това много читателки на изданието побързаха да се сдобият с аксесоара, пуснат под търговската марка Flask Bangle.

Тапата на шишето е привързана към гривната с елегантна верижка. Много потребителки изразиха задоволството си от украшението в Туитър, изтъквайки неговата функционалност. Но странното в случая е, че гривната за коктейли бе забелязана на китката на Гуинет Полтроу.

В последната си книга с рецепти актрисата препоръчва специална диета, в която са изхвърлени кафето, алкохолът, дори и "дамските питиета".

Flask Bangle не е първият аксесоар, в който могат да се съхраняват напитки, припомня таблоидът. През 2010 година фирмата "Папа Бърт" пусна в продажба сутиени за 28 долара, в чиито чашки можеше да се побере цяла бутилка вино.

Не след дълго и мъжете бяха зарадвани с вратовръзки-плоскодънки за 25 долара, които можеха да съхранят до 170 грама твърд алкохол.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3103 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.07.10 | 16:55

2
сега направете и една гривна със спринцовка и запалка и ще е пълен комплект за американските звизди.
строго секретно

2013.07.10 | 16:35

1
С две думи ; ПЪЛЕН КИЧ .

Добави коментар

Водещи новини