Плевенският театър намалява цените на билетите през февруари

  • 29 януари 2024 14:46

  • 718
  • 1
Плевенският театър намалява цените на билетите през февруари
© google maps

Драматично-куклен театър "Иван Радоев" в Плевен намалява с 50 процента цените на билетите за представленията на голяма сцена през февруари, съобщават от културата институция.

С този жест към своите зрители от театъра искат да отбележат месеца на любовта и виното.

Отстъпката важи само за спектаклите, които са продукция на ДКТ "Иван Радоев", не за гостуващи представления. Намалението е в сила при закупуване на билет от касата на театъра. 

Търсят нов директор на Пловдивския театър

През февруари афишът на Плевенския театър предлага освен представления на вече популярни спектакли като "Елате ни вижте", "Гардеробът", "Хамлет", "Тартюф" и "Търси се нов съпруг", но и една премиера. На 9 и 16 февруари ще са първите срещи с публиката на "Човекоядката" от Иван Радоев. Репетиционният процес започна през ноември миналата година. Режисьор е Орхан Таир, а в ролите влизат актьорите Бистра Окереке, Валентин Василев, Генадий Николов, Дориана Гълъбова, Екатерина Стоянова, Ирена Ненчева, Красимира Кузманова, Ленко Гурков, Мариян Стефанов, Нина Горановски, Орхан Таир, Петьо Кръстев.

За децата през следващия месец са подготвени представления на "Грозното патенце", "Лакомият змей", "Тигърчето Спас и малкото голямо слонче", "Спящата красавица", "Аладин и вълшебната лампа" и "Храбрият малък шивач", който имаше премиера на 13 януари.

Гастролите през февруари ще са четири – "Монолози на вагината" на Театър "Бонини", "Сладка смърт" на театрална формация "Ипостас", "Дани и дълбокото синьо море" на Ай Ем Студио и "Обир" на Народен театър "Иван Вазов". 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
718 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.01.30 | 00:18

1
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини