Велислава Кръстева напуска Народния театър?

  • 28 февруари 2023 12:00

  • 2620
  • 6
Велислава Кръстева напуска Народния театър?
© Булфото, архив
Слушай новината Слушай новината

Пиарката на Народния театър напуска след броени дни Народния театър, научи „Площад Славейков“. Велислава Кръстева, срещу чието присъствие в трупата се разбунтува главният режисьор Александър Морфов, скоро ще бъде извън състава.

Новината не е потвърдена от директора на Народния Васил Василев, въпреки опитите ни да узнаем лично от него детайлите около ситуацията. Според източници на „Площад Славейков“, Кръстева е подала предизвестие за напускане и от 1 март ще бъде извън театъра. Тя ще напусне малко преди да се навърши 1 година от назначаването ѝ на поста директор „Връзки с обществеността“ в Народния.

Валери Йорданов напуска Народния театър, ако уволнят Александър Морфов

Велислава Кръстева, дългогодишен пиар на ДПС, провокира необичаен протест от страна на главния режисьор на трупата Александър Морфов. Повод за него стана присъствието ѝ до почетния председател на ДПС Ахмед Доган на парламентарните избори на 2 октомври 2022 г. По думите му, режисьорът се е опитал да коментира тази поява с директора на театъра Васил Василев, но той отказал да разговаря с него по темата. На 29 октомври вечерта, докато на сцената се играе представлението „Хъшове“, вратата на Кръстева в театъра се оказва надраскана с надписи „ДПС“ (13 пъти), „Връзки с обществеността на Ахмед Доган“ и „Изчезвай“, а табелката с името ѝ е изкъртена. По-късно Александър Морфов призна пред „Площад Славейков“, че той е извършителят. През януари, отново по време на негов спектакъл на сцената, режисьорът отново надраска вратата на Кръстева, но не само нейната, но и на директора Васил Василев. Междувременно Василев събра комисия от актьори и служители на театъра, които да разследват какво точно се е случило, макар че и втория път Морфов призна, че той е автор на надписите.

Очаква се Велислава Кръстева да обясни мотивите, с които е решила да напусне театъра.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
2620 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
kolio

2023.03.11 | 16:49

6
morfov e laino
Господи!

2023.02.28 | 14:36

4
Господи, какъв урод! Че това двукопитно нищожество, май е от женски пол, въобще не прилича на човек! Абе, султане от сараите, че при теб са гостували такива "красавици", като например Мадам В. която си беше забравила домашните пантофи, пеньоара и сутиена, как стана така, че допря до такава грозотия с отвратително отблъскваща физиономия да ти стане "пиар"? А имаше някога манекенки, моделки и прочее хубавици покрай теб, че много ниско си паднал откъм нежния пол бе, султан "Соколе"!

2023.02.28 | 14:50

5
Господи...! Някой явно си мисли,че връзки с обществеността представлява съблазняване към сексуални връзки..!
реалист

2023.02.28 | 13:13

3
на мен ми прилича на истинска циганка

2023.02.28 | 13:07

2
КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ

2023.02.28 | 12:09

1
Голем гьонсуратлък, големо нящо.

Добави коментар

Водещи новини