Симфониета - Видин ще изнесе празничен коледен концерт в столицата

  • 23 декември 2022 14:04

  • 711
  • 1
Симфониета - Видин ще изнесе празничен коледен концерт в столицата
© Булфото (архив)

Симфониета - Видин ще представи тази вечер празничен коледен концерт в столицата.

От 19 часа в залата на Национален музей „Земята и хората“ видинските музиканти ще зарадват публиката с изпълнения на Бетовен, Масне, Дворжак и Шопен. Под диригентството на Петър Димитров на сцената ще излязат солистите Надежда Цанова, пиано, Кремена Оксенкруг, цигулка и Александър Сомов, виолончело.

Предколедна изненада, която носи много радост, настроение и красота са подготвили от Симфониета - Видин. Те ще изпълнят и произведения на фамилията Щраус. Това ще бъде последният за 2022 година концерт на Симфониетата, която снощи се качи на видинската публика. Той е коледния поздрав на оркестрантите с пожелания за мир, здраве и благоденствие, каза за БТА Мирослав Кръстев, директор на най-големия културен институт във Видинска област.

20% скок на цената на естествените коледни дръвчета

Последвайте канала на

Владимир Василев
711 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2022.12.23 | 19:50

1
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 1800 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

Добави коментар

Водещи новини