Александра Сърчаджиева играе себе си в спектакъла "На живо"

  • 12 юни 2021 19:30

  • 2558
  • 1
 Александра Сърчаджиева играе себе си в спектакъла "На живо"
© Булфото

Новият театрален спектакъл "На живо" е изповед на Александра Сърчаджиева, която всички смятат, че познават, разказват от екипа на актрисата.

Текстът на пиесата е на Яна Борисова по разкази на самата Александра, а режисьор - Димитър Коцев-Шошо. Премиерата в София ще бъде на 15 юни, на откритата сцена във Военна академия, в рамките на театралния фестивал "София моно".

Прожекторите светят ярко към основния гост на най-гледаното предаване в ефира - актрисата Александра. Водещата Ева Ходор (в ролята Радена Вълканова) обстрелва Александра с безпощадните си въпроси, докато разговорът не се превръща в дълбока и прочувствена изповед. Една жена разказва бурите на живота си в телевизионното студио, докато вечерното небе навън се раздира и ехти от дъжд като потоп.

Всичко това ще преживее публиката на представлението, в което Александра Сърчаджиева играе себе си. Текстът на постановката е на Яна Борисова и Александра, която в продължение на няколко месеца й разкрива своя живот.

Алекс Сърчаджиева сложи халка. Какво се случва?

Сценографията е на Никола Тороманов, а музиката - на Милен Кукошаров.

"На живо" ще се играе и в Бургас - на 20 юни, на сцената на Държавната опера, и във Варна - на 21 юни във Фестивалния конгресен център.

Последвайте канала на

2558 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2021.06.14 | 07:55

1
искам секс със сърчаджиева

Добави коментар

Водещи новини