Муки с голямо признание за Стоянка Мутафова

  • 13 юли 2020 20:04

  • 2731
  • 2
Муки с голямо признание за Стоянка Мутафова
©

Не мога да престана да я мисля. Нашата връзка е много силна и тя продължава да съществува. Както моята болка е към нея, така и нейната болка е към мен. Това призна дъщерята на Стоянка МутафоваСтоянка МутафоваСтояна Константинова Мутафова е българска актриса, по-известна като Стоянка Мутафова. Истинското - Мария Грубешлиева - Муки.

Муки вярва, че Стоянка МутафоваСтоянка МутафоваСтояна Константинова Мутафова е българска актриса, по-известна като Стоянка Мутафова. Истинското съществува в други измерения и се е издигнала на по-звездна сцена, откъдето продължава да изпраща благородна енергия, предаде Bulgaria on air.

Муки вдига сватба

"Нямам тази голяма енергия, която я имаше тя. Майка ми не беше от хората, които обичаха да дават поуки. Попила съм много неща от нея. В първия месец се събуждах и си казвах "има ли я, няма ли я, имам ли майка, нямам ли майка", разкри Муки.

В 19 часа днес бе открита обща плоча в памет на Стоянка МутафоваСтоянка МутафоваСтояна Константинова Мутафова е българска актриса, по-известна като Стоянка Мутафова. Истинското, Нейчо Попов и Георги Калоянчев. Плочата ще бъде поставена на софийската улица "Люботрън" в квартал "Лозенец", където те са живели до последните си дни. Датата не е избрана случайно - на днешния 13 юли е роден Нейчо Попов, съпруг на Стоянка МутафоваСтоянка МутафоваСтояна Константинова Мутафова е българска актриса, по-известна като Стоянка Мутафова. Истинското.

Последвайте канала на

Novini.bg
2731 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Някой си

2020.07.13 | 21:25

1
Коя си ти? Ами името ми е дъщерята на Стоянка Мутафова

2020.07.14 | 07:13

2
i kvo stanalo posle?

Добави коментар

Водещи новини