В защита на пещерния човек

  • 12 април 2012 23:10

  • 643
  • 0
В защита на пещерния човек
©

"В защита на пещерния човек" е брилянтно представление, спечелило сърцата на милиони зрители в повече от 40 държави на повече от 30 различни езика.

Прокарващо пътя на помирението в съществуващите недоразумения между мъжете и жените, "В защита на пещерния човек" е играно за първи път през юни 1991 г. в Сан Франциско и скоро след това се мести в Далас. След година в Далас (вече неопровержим хит) "Пещерния човек" се играе в препълнени зали във Вашингтон, Филаделфия и Чикаго преди премиерата си на Бродуей през 1995 г. След две години и половина и 702 представления в Хелън Хайс Тиътър, "Пещерният човек" поставя рекорд като най-дълго играното солово представление на Бродуей

. "Екстравагантно смешното и учудващо свежо изследване на пропастта между половете" (Чикаго Сън Таймс) прави "В защита на пещерния човек" "комедиен феномен" (Ню Йорк Таймс).

"Пещерният човек" е забавен и проницателен спектакъл за отношенията между мъжете и жените, предизвикващо бурен смях и у двата пола. По време на представлението зрителите честичко се побутват с лакет, разпознавайки себе си в историите, разказвани на сцената.

Комедиантът Роб Бекер написва "В защита на пещерния човек" за три години, през които прави неформално изследване в областта на антропологията, праисторическата епоха, психологията, социологията и митологията. Theater Mogul, световна тетрална продуцентска компания с офиси в Ню Йорк, Цюрих и Рейкявик, придобива международните права за поставяне на спектакъла през 2006 г..я и САЩ.

Последвайте канала на

643 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини