Повече от 100 онлайн културни събития по време на пандемия

  • 01 май 2020 07:28

  • 876
  • 0
Повече от 100 онлайн културни събития по време на пандемия
© Pixabay

Министерството на културата събра списък на повече от 100 онлайн услуги, който може да помогне на почитателите на всички изкуства да направят своята виртуална културна програма.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32982

Когато културните мероприятия са отменени, много от музеите, театрите, оперите, филхармониите и библиотеките предлагат все повече безплатни дистанционни форми за посещение на изложби и присъствие на представления, както и възможност за виртуални разходки в музеи, галерии и археологически забележителности.

Как да забавляваме децата в извънредното положение?

Министерството на културата събра списък на повече от 50 онлайн услуги, който може да помогне на почитателите на всички изкуства да направят своята виртуална културна програма.

От събраните ресурси могат да се възползват и българите, които сe намират навсякъде по света.

Родителите могат да намерят интересни постановки за своите деца или да посетят заедно с тях пред екрана културни обекти.

Министерството на труда и социалната политика също призова близките на възрастни хора, както и персонала в социалните услуги и специализираните институции, да им помогне да се запознаят с онлайн културното съдържание при техническа възможност.

Списъкът със събитията, които са онлайн, може да видите тук

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
876 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини