Нов хит на Chemical Brothers излиза с книга

  • 26 март 2012 13:26

  • 665
  • 0
Нов хит на Chemical Brothers излиза с книга
©

Лимитирани количества от бокс сет DVD/CD с книга с ексклузивни снимки ще бъдат пуснати на 9 април 2012.

“Don’t Think" те хвърля от стола директно в сърцето на стихийната психеделична японска вълна. Страховито, сюблимно, вълнуващо, възбуждащо! Не мислете, просто се потопете!” казват от прстижното списание "Rolling Stone",а според  The Guardian  това е „Един от най-добрите филми за денс музика, правени някога.”

Режисиран от Адам Смит - дългогодишен видео сътрудник на дуета и заснет с 20 камери на японския фестивал Fujirock фестивал през юли 2011 пред 50,000 души, това е първият концерт на The Chemical Brothers, чиято уникална атмосфера е запечатана на лента. Смятано за най-психеделичното е шантаво лайв шоу на света, Don’t Think на The Chemical Brothers обединява добре познатите свирепи електронни звуци и хардкор денс бийт със смайващи визуални ефекти.

Основани в Манчестър през 1991 от Том Роулъндс и Ед Саймънс, The Chemical Brothers са британски електронен дует. Смятани за първите, които вкарват електронната музика в поп културата, те издават 7 албума, 5 от които се превръщат в # 1 в Обединеното Кралство. До този момент имат зад гърба си множество Grammy® и Brit награди. Песента им „Container Park” от филма “Hanna” се сдобива с няколко приза, а в последствие парчето “Don’t Think” от албума Further е включено в един от най-добрите филми на 2011, носителят на няколко Оскара - “Black Swan”.

Преди да излезе на DVD и Blu-Ray, концертният филм на The Chemical Brothers: Don’t Think, излезе в 600 кина в 30 държави в цял свят, като предивзвика бурни възторжени реакции. Присъдата на феновете и критиката беше единодушна: Don’t Think е единствено по рода си преживяване, което определено не е за изпускане! Лондон стана свидетел на сцени като затворени от охраната препълнени кина, поради съображения за сигурност заради екзалтираните реакции на зрителите, които са били идентични в салоните в цял свят от Оукланд до Буенос Айрес.
 

Последвайте канала на

665 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини