Loud Festival - тежък рок и мотори

  • 23 март 2012 16:10

  • 646
  • 0
Loud Festival - тежък рок и мотори
©

Участниците във фестивала са: 2 юни (събота)W.A.S.P., SYMPHONY X, BEHEMOTH, LACUNA COIL, TRISTANIA и 3 юни (неделя) SLAYER, ANNIHILATOR, SOULFLY, MESHUGGAH и ASPHYX

За радост на феновете на моторите, организаторите на LOUD FESTIVAL 2012 предлагат специален moto pass. Мото пасът ще включва двудневен фестивален билет, безплатен къмпинг и място за мотор в допълнителен мото паркинг в непосредствена близост до къмпинг зоната.

Мото пасовете ще са на цена от 99 лв. и ще могат да бъдат закупени ексклузивно на сайта на www.moto.bg. От мото портала ще бъде издаден ваучер, които в последствие ще може да бъде заменен за мото пас на входа на LOUD FESTIVAL 2012. Продажбата им онлайн ще започне в понеделник, 26 март.

Пускането в продажба на мото пасовете съвпада и с дългоочакваното за мото ентусиастите Откриване на Мото Сезон 2012, което ще се състои на 24 март (събота). Купонът ще започне със зрелищно моторно шествие из цяла София и ще завърши пред резиденция “Бояна”. На място на събитието ще бъде разположена и специална LOUD FESTIVAL шатра, от където най-нетърпеливите ще могат да се сдобият с мото пас или със стандартен билет за фестивала.

Двудневните билети за LOUD FESTIVAL 2012 на цена от 99 лв.

Последвайте канала на

646 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини