Последният ергенски запой е през май

  • 23 март 2012 15:30

  • 1864
  • 0
Последният ергенски запой е през май
©

Всички си спомнят махмурлука от Лас Вегас на Брадли Купър, Зак Галифанакис и Ед Хелмс. Очакваме с нетърпение повече информация къде ще се развие действието на „Последният ергенски запой”. За сега знаем, че третата част на комедията ще гледаме през май 2013 г.

Първите два филма донесоха на "Уорнър Брадърс" общо 1 милиард долара печалба. Режисьорът Тод Филипс съобщи, че актьорите Брадли Купър, Зак Галифанакис и Ед Хелмс са готови да се включат в приключението. Тод стана популярен на по-широк кръг от хора през 2006 г., когато получи номинация за Оскар за сценария си към скандалната лента “Борат”.

Сега той се връща зад камерата, за да работи с актьорите Брадли Купър (“Навитакът”), Хедър Греъм (“От Ада”), Джъстин Барта (“Съкровището”) и с бившия шампион по бокс Майк Тайсън. И без изненада филмът беше забранен за прожекция на лица под 18 г. възраст поради нецензурен език, голи сцени и използването на наркотици. Продуцентите на филма обявиха намерението си да заснемат продължение на комедията през 2011 г

Последвайте канала на

1864 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини