Авторската пиеса на Десислава Миланова “Espace Temps” ще направи своя дебют на 22 октомври в Париж

Авторската пиеса на Десислава Миланова “Espace Temps” ще направи своя дебют на 22 октомври в Париж. Тя ще бъде показвана два пъти седмично до средата на декември в театър “Клавел” във френската столица.

Деси повече от 10 години живее и работи в Париж. Учи театрознание в Сорбоната, а след това в едно от най-престижните училища за актьорско майсторство. Преди няколко години създава “Ню Паризиан Драма”, а пиесата “Време пространство” е първият голям проект на компанията.

Самата пиеса "Espace Temps" е много лична за нея. "Пиесата е свързана с живота ми в Париж. От няколко години работя върху нея. Най-голямото удоволствие е, когато от текста се получава това, което си си представял. От друга страна е доста лично и самотно. Процесът е дълъг, но е като приключение", споделя Деси.

Миланова пише текста и е режисьор на пиесата. Тя ще играе и една от ролите в някои от представленията. След усилени репетиции и подготовка през последните месеци след няколко седмици “Espace Temps” ще бъде показана за първи път пред публика.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Култура

още

Анкета

Трябва ли да продължи изкуството по време на COVID-19?

Трябва ли да продължи изкуството по време на COVID-19?

Избрано от Интернет