Андре Рийо: Мечтая да бъда първият артист в света, който е свирил на Луната

  • 14 май 2019 07:47

  • 572
  • 0
 Андре Рийо: Мечтая да бъда първият артист в света, който е свирил на Луната
© Getty Images

Валсът е най-забележителният вид композиция, за която мога да се сетя. Ритъмът му е магически, съдържащ в себе си лечебни сили. Валсът има специално място в сърцето ми, но докато музиката го докосва, аз чувствам страст и любов към него. Това заявява в интервю за БТА известният холандски цигулар и диригент Андре Рийо, когото меломаните в София очакват с два концерта - на 8 и 9 юни.

"Нямам търпение да свиря отново за българската публика. Подготвил съм нова програма, изпълнена с валсове, известни мелодии от филми и мюзикъли, както и известни арии от опери и още много други изпълнения. Очаквайте прекрасни, фантастични сопрано, Платинените тенори /Platin Tenors/ и много нови изненади", казва Рийо.

Той споделя, че редовно гледа към звездите и небето като цяло, мечтаейки да бъде първият артист в света, който е свирил на Луната. "Уолт Дисни казваше: "Ако можеш да мечтаеш за нещо, можеш и да го постигнеш!". Да, това е една моя прекрасна и съкровена мечта, която би било чудесно да се сбъдне един ден", допълва той.

Покажи любов, и обичан ще бъдеш - това е моето мото, казва още Рийо.

Последвайте канала на

Novini.bg
572 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини