Нощ на книгите за Хари Потър в НДК

  • 07 февруари 2019 09:16

  • 418
  • 1
Нощ на книгите за Хари Потър в НДК
© Pixabay

За трета поредна година Националния дворец на културата ще бъде домакин на Нощта на книгите за Хари Потър. Забавни игри и четения от любимите на поколения деца издания за малкия магьосник, ще са сред акцентите тази вечер.

Седми февруари е обявен за световен ден на книгите за Хари Потър, разказа за „Хоризонт“ директорът на клуб „Перото“ в НДК Светлозар Желев. „Клуб 1, всъщност, ще представлява училището "Хогуърд" и ще има въпроси, срещи с професори от училището, които ще им преподават различни неща и който отговаря най-добре на въпросите ще печели точки за своя дом. И, накрая един от домовете естествено ще спечели“, каза той.

„Също така ще има живи животни, ще бъде приказно, а почитателите на Хари Потър са и почитателите на книгите. На Дж. К. Ролинг трябва да бъде издигнат паметник приживе, защото тя върна към книгите и четенето стотици милиони деца по целия свят и това е нещо изключително, наистина“, добави Светлозар Желев.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
418 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
NS

2019.02.07 | 11:21

1

После се чудете, защо децата ви се занимават с черни магии. И ходят на бесовски оргии с дърти палави педофили сатанисти, да шмъркат синтетични дроги!

Добави коментар

Водещи новини