Енчо Керязов представи уникален благотворителен спектакъл (снимки)

  • 18 март 2018 16:22

  • 5824
  • 0
Енчо Керязов представи уникален благотворителен спектакъл (снимки)
© Novini.bg

Величественото шоу „Нощ на звездите”, което се провежда под патронажа на Фондацията на Енчо Керязов, за седма поредна година изненада и впечатли многохилядната си публика. Спектакълът продължи 3 часа, като на него бяха представени циркови, акробатични, музикални, танцови и комедийни артисти от целия свят. Водещи на събитието бяха Нели Атанасова и Александър Сано.

В началото на представлението бяха наградени талантливи деца от категориите „Образование”, „Изкуство” и „Спорт”. Всички бяха отличени с плакети от Фондацията на Енчо Керязов и парични дарения от спонсори. Наградите на младите ни спортисти бяха поднесени от плувецът и шампион Петър Стойчев.

Община София, под патронажа на кмета Йорданка Фандъкова, както и община Ямбол, подпомогнаха финансово младежите, донесли на страната ни десетки медали. Средства получиха и деца в неравностойно положение.

Сред музикалните изпълнения бяха тези на момичешката група 4Magic, изпълнителите Михаела Филева и Славин Славчев. Акробатичните изпълнения бяха представени от уникалния Фреди Нок, екстремен артист, който ходи по въже, и въздушните акробати Ивес и Амбра, които представиха едно красиво и феерично шоу.

Публиката се наслади и на спектакъла на жонгльора Виктор Кее, а Алекс Мичел и Олег Изосимов бяха повелителите на височината, като впечатлиха публиката с уникален баланс и сила.

Комикът Андрей Жигалов през цялата вечер забавлява публиката с различни номера и звуци, а трупата на „Въздушните бойци”, показа на публиката въздушни номера с мотори, колела и скейтборди.

Анатоли Залевски престави единствено по рода си еквилибристично шоу, а дуо Минасов показаха на публиката как се сменят 15 тоалета за една минута.

Актьорът Христо Мутафчиев влезе в ролята на жива мишена, като на главата му бе поставена ябълка , която мъж с арбалет обстреля успешно. Сред артистите се открои и Робин Валенсия, единствената жена, която може да прелети, изсреляна от торпедо повече от 40 метра.

Финалът на спектакала бе изпълнен от самия Енчо Керязов и детската музикална група „Бон бон”. Президентът Румен Радев изпрати поздравителен адрес до спектакъла и кошница цветя. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
5824 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини