Проф. Лъчезар Филипов: Хокинг иска децата ни да знаят квантовата механика като азбуката

  • 14 март 2018 18:24

  • 8685
  • 3
Проф. Лъчезар Филипов: Хокинг иска децата ни да знаят квантовата механика като азбуката
© БТВ

Стивън ХокингСтивън Хокинг Професор Стивън Уилям Хокинг (на английски: Stephen William Hawking) е английски физик. До 2009 г. е Лукасов се занимаваше с произхода и началото на света през последните години, това му даде една сила във философията. Той говореше за бъдещето на човечеството. Това заяви проф. Лъчезар Филипов, астрофизик към Института за космически изследвания към БАН, за приноса на Стивън ХокингСтивън Хокинг Професор Стивън Уилям Хокинг (на английски: Stephen William Hawking) е английски физик. До 2009 г. е Лукасов в изследването на Космоса в предаването „Лице в лице“ по БТВ. По рано днес бе обявено, че Хокинг е починал на 76-годишна възраст.

"Астрофизикът предаде тенденцията за живот извън планетата ни. Това е правилно, трябва да мислим за пребиваване извън нашата планета, предвид източването на земните ресурси. Най-близка и удобна планета за това е Марс", допълни той.

"Стивън ХокингСтивън Хокинг Професор Стивън Уилям Хокинг (на английски: Stephen William Hawking) е английски физик. До 2009 г. е Лукасов считаше, че изкуственият интелект може да попречи на нашето човечеството, и да се обърне срещу нас, както стана с атомната бомба", каза още Филипов.

"Преди 5 години руски милиардер, създаде група, която да създаде технология, с която по-бързо ще се свържем с извънземните. В тази група беше и Стивън ХокингСтивън Хокинг Професор Стивън Уилям Хокинг (на английски: Stephen William Hawking) е английски физик. До 2009 г. е Лукасов, но той предупреждаваше да сме по-тихи. Той считаше, че трябва да се пазим от извънземни, тъй като сме на най-ниско ниво", разкри астрофизикът.

"През последните 20 години се занимаваше с популяризация на науката, той казваше, че иска нашите деца и внуци да знаят квантовата механика както азбуката", каза още Филипов.

"Няколко пъти има почти натискане на бутони за изстрелване на ядрени ракети, които обаче извънземните спират. Извънземните ни пазят. От години наред военните използват много технологии, дори и направата на наши летящи чинии, и в един момент, ако всичко това излезе наяве, ще бъде излъгано обществото. За това и не се разкриват разбилите се НЛО-та", допълни професорът.

"Много технологии се появяват благодарение на извънземните модели на технологии. Транзисторът се появява след като пада извънземна чиния и хората копират технологията на изработка", завърши проф. Лъчезар Филипов.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
8685 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Крум Усаински-Крупник

2018.03.26 | 18:52

3
Цървули!!!Този "другар" нещо се е объркал!!!Вместо да се опитва да ни обяснява какво е казал Стивън Хокинг,да вземе да прочете глупостите на Мичурин!!!Точно този ли Червен Паразит,от когото не става и чеп за зеле,ще ни занимава с Квантовата Теория!!!Изхвърлете боклуците от БАН!!

2018.03.23 | 18:48

2
КОМУНИСТИЧЕСКИ АЛКОХОЛИК КАТО ВСЕКИ ПРОДУКТ НА СОЦИАЛИЗМА

2018.03.23 | 18:48

1
Синът на другаря Гриша Филипов никога няма да бъде пенсиониран от БАН дори да се изсере върху главата на председателя. Така са комунистите в БАН - безполезни лапачи на държавна пара, пожизнено.

Добави коментар

Водещи новини