Зуека: С Рачков се разбираме с поглед

  • 05 февруари 2017 07:03

  • 21836
  • 2
Зуека: С Рачков се разбираме с поглед
© Булфото (Архив)

Ние, слава богу, се разбираме. Не само с поглед, а дори когато не се гледаме. Знаем кой накъде може да продължи и кога трябва да се включи другият, без да попречи. Това сподели актьорът Васил Василев - Зуека за екранната си половинка Димитър Рачков.

Зуека уточнява, че екипната работа при двамата е много успешна. Напомня, че двамата работят заедно в предаването "Господари на ефира" от 15 г.

Актьорът вдигна сватба преди няколко дни. Омъжи се за Ани, от която има син. Това е вторият му брак. От първия има голяма дъщеря. Пред "24 часа" Зуека разкрива, че мечтае за много неща. Иска много неща първо за децата си и после за себе си.

"Мечтая да изуча и двете си деца. Мечтая да няма война - казвам го от обществената позиция, която заемам. Войната е лоша навсякъде, затова мечтая да я няма. Мечтая да се обичаме повече и не на последно място да бъда обичан още повече", добавя той.

Зуека ще играе във филма "Посоки" на Стефан Командарев.

Последвайте канала на

Novini.bg
21836 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.02.06 | 11:27

2
Рачков е долно , комплексирано лайно винаги обижда Зуека в Ефир.
бойко педала

2017.02.05 | 13:00

1
Да не ти скършвам хатъря Зуек , ама няма да можеш да изгледаш децата си, нито да похарчиш тлъстите хонорари от Нова. Нибиру идва до 6-7 месеца за такива алчни гъзове, като вас.

Добави коментар

Водещи новини