Новият министър на културата пенсионирал Стоянка Мутафова

  • 31 януари 2017 07:05

  • 28250
  • 2
Новият министър на културата пенсионирал Стоянка Мутафова
© Булфото (Архив)

Новият министър на културата Рашко МладеновРашко Младенов Рашко Младенов е служебен министър на културата в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е през 1947 пенсионирал Стоянка МутафоваСтоянка МутафоваСтояна Константинова Мутафова е българска актриса, по-известна като Стоянка Мутафова. Истинското. Това направил и с Георги Калоянчев, Никола Анастасов, Васил Попов, Димитър Манчев. Това разказа самата Мутафова, която обаче не тъи лоши чувства към Младенов, даже напротив.

“Ами беше ни и времето, и годините, а и такива бяха разпорежданията. Какво да прави? Остави ни на хонорар и много си бяхме добре!”, разказа актрисата пред "24 часа".

Според нея Рашко Младенов има качествата за министър, дори можел да остане на поста и за по-дълго. Мутафова споделя, че той свирел отлично на пияно. След като били пенсионирани големите звезди на театъра останали на хонорар.

 

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
28250 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Кирил Александров

2017.03.04 | 09:19

2
В този сайт е пълно с правописни грешки.
emsa

2017.03.04 | 09:19

1
Ей, редакторите! Какво означава думата "тъи" - май в българският език още нямаше такава... А и Рашко не може ли да свири на трезво, а не на "пияно"?? Ооо! Родна реч, о-майна сладка!!!

Добави коментар

Водещи новини