Българският културен институт в Лондон предложи Стоянка Мутафова за рекордите на "Гинес"

  • 18 ноември 2016 14:10

  • 34930
  • 0
Българският културен институт в Лондон предложи Стоянка Мутафова за рекордите на "Гинес"
© Булфото

Предложение за вписване на името на Стоянка МутафоваСтоянка МутафоваСтояна Константинова Мутафова е българска актриса, по-известна като Стоянка Мутафова. Истинското в Книгата на рекордите "Гинес" бе внесено официално от Български културен институт в Лондон. Предложението е с подкрепата на министъра на културата в оставка Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко, съобщиха от Министерството на културата.

94-годишната българска актриса е предложена в категорията "Най-възрастна активно играеща на сцената актриса".

Тази вечер по покана на Български културен институт в Лондон, в английската столица ще бъде представен емблематичният спектакъл с участието на Стоянка МутафоваСтоянка МутафоваСтояна Константинова Мутафова е българска актриса, по-известна като Стоянка Мутафова. Истинското - "Госпожа Стихийно бедствие". От Института съобщават, че официални покани за присъствие са отправени към представители от централата на "Гинес".

Според процедурите за подбор на Книгата на рекордите "Гинес", номинациите и тяхното одобрение в различните категории се обработват в рамките на 3 месеца.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
34930 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини