Катя и Здравко от "Ритон" записаха 2 нови песни

  • 18 август 2016 17:04

  • 2202
  • 1
Катя и Здравко от "Ритон" записаха 2 нови песни
©

"Ритон", любимият дует на България, влезе в звукозаписно студио. Катя и Здравко направиха първата крачка към реализацията на най-новия си проект - албума, който ще бъде издаден следващата година в чест на 40-годишнината от началото на съвместната им творческа дейност.

Песните "Очакване" и "Мечти край морето" са по стихове на поета Ангел Симеонов от новата му стихосбирка, чиято промоция ще бъде скоро. Музиката е на композитора Росалин Наков, а аранжиментите са дело на Алекс Нушев, които даде нов живот на някои от хитовете на дуета за концерта им "Ритон в ритъма латино".

Записите на новите песни бяха направени в студиото на Алекс Нушев. С живи инструменти се включиха и музикантите от бенда, който вече няколко години е неразделна част от творческите и концертни проекти на Катя и Здравко. Бендът има и нов член - 20-годишната талантлива саксофонистка Ралица Тонева.

Юбилея си идната година "Ритон" ще отпразнуват с поредния бляскав шоу спектакъл. По всяка вероятност той ще се казва "Чакаме ви с любов" на едноименната песен от последния им албум „Пътят към твоето сърце”, превърнала се в тотален хит.

„Тази песен наистина стана много популярна и обичана, а пък и ние дължим нашата безрезервна любов на публиката ни, която четири десетилетия ни оставя предана и вярна”, споделиха звездите.

Те продължават да бъдат отворени към предложения за нови песни, които да превърнат в хитове за юбилейния им албум, не само от автори, с които са работили до момента, но и от нови творци.

Последвайте канала на

2202 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
MaryMcQueen

2016.08.19 | 15:03

1
Нямам търпение за песните и новия албум,ще са още по-хубави.Абе Катето и Здравеца нямат равни!

Добави коментар

Водещи новини