Супермен се приземява в книжарниците!

  • 28 март 2016 13:56

  • 1183
  • 0
Супермен се приземява в книжарниците!
©

Супермен е един от най-известните и обичани супергерои в света. Измислен е от писателя Джери Сийгъл и художника Джо Шустър през 1932 г. в Охайо.

За първи път се появява в списанието Action Comics #1 през 1938 г., впоследствие и в различни радиосериали, филми, комикси и видеоигри. Успехът на неговите приключения е предпоставка за възникването на жанра за супергерои, в който Супермен е най-магнетичната фигура.

Всички малчугани обичат този костюмиран борец срещу злото, роден на планетата Криптон! Миг преди да бъде унищожена родната му планета, неговият баща, ученият Джор-Ел, го изстрелва с ракета към Земята. Намерено и осиновено от едно семейство в Канзас, детето е отгледано с името Кларк Кент. Той много скоро показва, че има свръхчовешки способности и един ден се превръща в закрилник на земните хора.

Супермен
Аз съм Супермен!


„Аз съм Супермен!“ (32 стр., цена: 5.50 лв.) ще ви срещне със самия Кларк Кент - Супермен под прикритие, и с красивата репортерка Лоис Лейн, която работи за вестник Дейли Планет. Супермен е в Крепостта на самотата, когато Лекс Лутър поставя на прицел цял Метрополис. Както се досещате, Лекс Лутър е най-умният престъпник и заклет враг на Супермен. Ще успее ли героят да долети до града навреме, за да предотврати надвисналото зло? Вижте как Супермен ще използва своите суперсили, за да осуети заговора на Лутър!



Супермен
Бягство от Зоната фантом


„Бягство от Зоната фантом“ (32 стр., цена: 5.50 лв.) въвежда още супергерои! Ще се запознаете с Жената чудо - амазонска принцеса, родена на Райския остров. На помощ идва и Батман от Готъм Сити, който има цял арсенал от високотехнологични оръжия. В тази книжка техният общ противник е генерал Зод - жаден за власт суперзлодей от Криптон. Бащата на Супермен наказва Зод за ужасните престъпления, като го изпраща в Зоната фантом. Но Зод ще избяга оттам и ще се опита да си отмъсти.



Супермен
Суперкнижка за оцветяване


Както подсказва заглавието, тази „Суперкнижка със стикери“ (56 стр., цена: 6.90 лв.) предлага страхотни занимания и игри, които можеш да споделиш със своите най-добри приятели. Довери се на фантазията си и измисли свои собствени екшън приключения със Супермен в Метрополис, като използваш стикерите! Разгърни книжката и ще намериш над 200 стикера, с които можеш да се забавляваш.

Последвайте канала на

1183 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини