„Ритон” с нов концерт – за 40 години на сцената

  • 28 март 2016 13:42

  • 1296
  • 0
„Ритон” с нов концерт – за 40 години на сцената
©

Напук на слуховете, разпространявани от завистливи колеги, че концертът на „Ритон” в началото на април е пред провал, най-известният музикален дует у нас планира и втори не само заради големия интерес към „Ритон в ритъма латино”, но и поради хубав повод – 40 години, откакто Катя и Здравко са дует на сцената.

Най-известното певческо семейство ще чества юбилея си идната година. За по-младите им фенове припомняме, че те стават дует още в Музикалната консерватория през 1977 г., а първите им изяви като „Ритон” са във вариететните програми на елитните заведения по родното Черноморие.

„Направо е задължително да направим концерт и следващата година, но за него ще мислим след 6 април, когато очакваме своите почитатели на латино концерта ни”, сподели Катя.

Приготовленията за него текат вече няколко месеца, но същинската репетиция започва още на 5 април. Ден преди „Ритон в ритъма латино” в зала 1 на НДК започва построяването на мащабния декор и монтирането на най-голямата мултимедийна стена в страната.

Както подсказва заглавието на концерта, на него ще звучат хитовете на дуета, но в латино вариант. С нов аранжимент, дело на Алекс Нушев, са песните им „Замълчи”, „Цяла нощ”, „Някога, но не сега”, „Джалма”, „100 пъти” и най-новия сингъл на „Ритон” - „Живот като на кино”.

Сн. Булфото

Последвайте канала на

1296 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини