Омразната осморка е в кината от този петък

  • 07 януари 2016 17:33

  • 1593
  • 1
Омразната осморка е в кината от този петък
©

Поредният киношедьовър на Куентин Тарантино – "Омразната осморка", е на екран от този петък, 8 януари.

За филма:
Актьорският състав на "Омразната осморка" включва Самюел Л. Джаксън, Кърт Ръсел, Дженифър Джейсън Лий, Уолтън Гогинс, Демиан Бичир, Тим Рот, Майкъл Медсън и Брус Дърн. Както и останалите филми на Тарантино, ОМРАЗНАТА ОСМОРКА е написан и режисиран изцяло от него.

Действието в "Омразната осморка" тръгва от дилижанс през заснежения Уайоминг шест-осем-дванайсет години след Гражданската война в САЩ. Пътниците, сред които ловецът на глави Джон Рут (Ръсел) и заловената от него Дейзи Домергю (Лий), бързат към градчето Ред Рок, където Рут, известен по тези места като Палача, да предаде Домергю на властите. Пътят ги среща с двама странници – майор Маркиз Уорън (Джаксън), чернокож бивш войник на страната на Съюза, сега опозорен ловец на глави, и Крис Маникс (Гогинс), ренегат от армията на Конфедерацията, който твърди, че е новият шериф в града. Изгубени в снежната буря, Рут, Домерг, Уорън и Маникс се подслоняват в Галантерията на Мини, спирка на дилижансите в планински проход. Веднъж пристигнали в При Мини, те са посрещнати не от собственика, а от четирима непознати. Боб (Бичир), който наглежда бизнеса, докато Мини е на гости при майка си, Освалдо Мобрей (Рот), палачът на Ред Рок, каубоят Джо Кейдж (Медсън) и генералът от армията на Конфедерацията Санфорд Смидърс (Дърн). С разрастването на бурята, осмината пътници разбират, че може и да не стигнат до Ред Рок...



"Омразната осморка" е поредният филм, в който знаменитият режисьор си партнира с The Weinstein Company, които работят по всички филми на Тарантино от Глутнища кучета до Джанго без окови.

Последвайте канала на

1593 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Гост

2016.01.07 | 21:11

1
Туй отдавна го гледахме на АренБг

Добави коментар

Водещи новини