Коледно-Новогодишната програма на община Пловдив е готова

  • 16 декември 2015 10:26

  • 1211
  • 0
Коледно-Новогодишната програма на община Пловдив е готова
© Getty Images/Guliver

Коледно-Новогодишната програма на община Пловдив е вече готова, съобщиха от пресцентъра на общината. Празничните събития започват от 21 декември и продължават до първите часове на новата 2016 година.

Коледно-Новогодишната програма започва с "Коледна палитра" на хор "Евмолпея", която ще се проведе под патронажа на Савина Петкова - Председател на Общински съвет - Пловдив. "Коледна палитра" ще бъде на 21 декември в Малката базилика от 18.00 часа.
Два дни след това на 23 декември на Откритата сцена на площад "Стефан Стамболов" ще се състои Големия Коледен концерт с участието на ДВГ "Пеещите котенца", Трио "Сопрано", Струнен дует "Weil" и Оркестърът на Биг Бенд - Пловдив, допълва БТА.

Новогодишната програма пред община Пловдив започва в 22.00 часа с концерт на рокгрупа "Кикимора", Николо Коцев и Йорн Ланде. По дългогодишна традиция посрещането на Новата година в Пловдив ще бъде с Фолклорен ансамбъл "Тракия". Новогодишното приветствие на президента Росен Плевнелиев ще бъде излъчвано на живо на площад "Стефан Стамболов", последвано от празнични илюминации и новогодишни хора заедно с ансамбъл "Тракия".

Тридесет минути след полунощ на откритата сцена пред общината ще се качи световният шампион по бийтбокс, Александър Деянов - SkilleR, След него празничната програма програма продължава с Концерт на Любо Киров и шоуто на Диджей Groovy.

Последвайте канала на

1211 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини