Nells и Danny Lévan дават ''Шанс за любовта''

  • 06 февруари 2014 16:23

  • 1977
  • 0
Nells и Danny Lévan дават ''Шанс за любовта''
©

В навечерието на празника на любовта, двама млади таланти на българската музикална сцена – певицата Nells и Danny Lévan, излизат в дует, вдъхновяващ влюбените с позитивно звучащата балада „Шанс за любовта”.

За разлика от много български поп парчета, посветени на любовните несполуки, текстът, създаден в съавторство от двамата, е под формата на диалог, който утвърждава, който дава шанс на любовта между двама влюбени. Песента има и английска версия със заглавието “What If”.

Идеята за музиката на песента и текста идва на Nells още докато учи вокално пеене в London Music School в Британската столица. Когато се завръща в България, тя доразработва мелодията със Светлин Къслев, който е и аранжор на парчето, а с Danny измислят текста на български.

Видеото на „Шанс за любовта” ще се появи в публичното пространство в седмицата на влюбените. Режисьор, сценарист и оператор е Александър Моллов, снимал успешни видео-клипове на много от родните поп звезди. Действието в лентата се развива на морския бряг, по плажовете на Несебър и Слънчев бряг. Снимките са осъществени в най-лютите зимни дни в края на януари, но въпреки това изпълнителите и екипът се справят блестящо със снимачния процес. Видеото е заснето с изключително компактната камера α99, чиято висока резолюция снима с качеството на 35 милиметрова кино камера.

Най-забележимият акцент във видеото на “Шанс за любовта” е ретро лимузината Ролс Ройс с английски волан, произведена през 1969г., в която се развива и част от действието.

Последвайте канала на

1977 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини