Софи Бард се включи в турнето на Роси Кирилова и Панайот Панайотов

Младата надежда на българската рок сцена Софи Бард се включи в плевенския концерт от турнето на легендарните Роси Кирилова и Панайот Панайотов.

Турнето стартира в началото на октомври и ще обиколи няколко български града, а в Плевен концертът се състоя в залата на Драматичния театър, която се пръскаше по шевовете от почитатели на Роси и Панайот. С присъщото за големите артисти благородство двамата дадоха шанс на младата певица да се изяви и не спестиха похвалите и подкрепата си за нея.

Софи Бард, която наскоро представи дебютното си парче „Където и да си“, призна, че харесва Роси Кирилова още от малка и точно нейните песни „Мики Маус“ и „Кукла Барби“ е изпяла, когато се качила за първи път на сцена – едва 5-годишна.

„А пред творчеството и кариерата на Панайот Панайотов всеки млад изпълнител изпитва респект“, довери ни тя. Преди месец щастлива случайност я среща с Роси и Панайот, които веднага оценяват таланта и потенциала на Софи Бард и я канят да гостува на концерта им в Плевен.

Роси Кирилова и Панайот Панайотов се готвят и за творчески юбилей – 30 години от първия им дует. Решили са да го отбележат подобаващо, с голям концерт, на който Софи Бард се надява отново да бъде поканена.

Коментари

  1. 2014.03.08 | 12:32
    Bravo! Neka ima poveche mladi talanti!
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Култура

още

Анкета

Трябваше ли повече интелектуалци да подкрепят протестите?

Трябваше ли повече интелектуалци да подкрепят протестите?

Избрано от Интернет