WoW: Mists of Pandaria ще си има родно премиерно парти

  • 14 септември 2012 19:18

  • 2225
  • 0
WoW: Mists of Pandaria ще си има родно премиерно парти
©

Премиерно парти по случай издаването на последното допълнение на най-популярната масова мултиплейър онлайн ролева игра в света World of Warcraft – Mists of Pandaria ще сложи край на тазгодишния фестивал за градска култура ON! Fest. 

В 19:00 ч. на 24 септември (понеделник) вратите на Inter Expo Center София (бул. "Цариградско шосе” №147) ще бъдат отворени за всички фенове на World of Warcraft, желаещи да преживеят разтърсващо начало на седмицата и да навлязат сред мъглите на Пандария. 

Организаторите са предвидили познати герои от Horde и Alliance, с идеята да поверят реални мисии на присъстващите и да ги направят част от невероятния свят на World of Warcraft в реално време. 

Играчите ще имат възможността да се потопят в атмосферата на Stormwind и Orgrimmar, да премерят сили с най-добрите играчи в Warcraft 3 турнир, да участват в различни интересни дейности, от които потенциално могат да спечелят много награди, осигурени от организаторите на събитието.

Кулминацията на партито ще настъпи, когато новият, обвит в мъгли континент и загадъчните му обитатели ще попаднат в лапите на феновете. Още в първите минути на 25 септември своите копия на World of Warcraft: Mists of Pandaria ще могат да получат всички почитатели на легендарната поредица.

Входът ще бъде свободен, а за желаещите да посетят събитието ще бъде подсигурен безплатен транспорт до стадион "Васил Левски".

Що се отнася до новото допълнение към популярната гейм серия, World of WarCraft: Mists of Pandaria повдига съществуващото до момента максимално ниво в играта от 85 на 90. Тя представя нов клас герой – монах, както и нова раса – пандарите. Ще бъдат внесени новите PvE (Играч vs. терен) сценарии, а в подземията ще бъдат добавени "Предизвикателни" режими. Mists of Pandaria е гласен за духовен наследник на оригиналната игра World of Warcraft.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2225 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини