София организира турнири по електронен спорт в дисциплините HearthStone и Dota 2

  • 10 август 2015 14:03

  • 2875
  • 0
София организира турнири по електронен спорт в дисциплините HearthStone и Dota 2
©

Gaming Knights – серията събития, която събира стотици любители на видео и настолните игри в столицата, вече набра сериозна скорост и ще забие отново с гейминг и много изненади, този вторник, в клуб Culture Beat, от 17:00.

Gaming Knights#7 ще предложи на посетителите турнири по електронен спорт в дисциплините HearthStone и Dota 2, като желаещите да се запишат, могат да го сторят на място в клуба. Не само електронни, но и настолни игри ще намерят специално място на геймърския маратон с позното заглавия Magic:The Gathering”. Черешката на тортата ще бъде специалната стая на „Нощна Стража”, в която участниците ще трябва да разрешат редица логически загадки, за да открият ключа към изхода.

Gaming Knights вече изгради име сред младежите като събитието, което обединява интересите от света на дигиталния свят и музиката. Всеки вторник феновете на игрите се събират за турнири по електронен спорт, участват в различни демонстрации на нови технологии и слушат DJ изпълнения на живо. За доброто настроение се грижат организаторите от предаването за гейминг и технологии NEXT TV по BOX TV, с водещ Радослав Кавалджиев-Роро.

Последвайте канала на

2875 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини