Брад Пит се прави на Боб Марли (снимки)

  • 10 октомври 2012 11:16

  • 3909
  • 0
Брад Пит се прави на Боб Марли (снимки)
©

Холивудският актьор Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в е позирал във фотосесия за списание, дегизиран като някои от най-прочутите лица на развлекателната индустрия.

За снимките за сп. "Interview" Пит се "сдобива" с расти и брада, пресъздавайки образа на легендарния музикант Боб Марли. Със зализана коса и с пистолет актьорът имитира филмовата икона Джеймс Дийн, съобщи БТА.

В интервю за списанието Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в споделя, че подбира по-внимателно филмовите си участия, за да се съсредоточи върху най-важната роля в живота си – тази на баща. Актьорът отглежда шест деца заедно с годеницата си Анджелина Джоли.

"Филмовият проект трябва да е достатъчно стойностен, за да се отделя от семейството си. То е всичко за мен и е на първо място. Не искам по никакъв начин да причинявам неудобство на близките ми", казва Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в.

Последвайте канала на

3909 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини