Пясъкът на „Съни бийч“ ще се разтресе от появата на нов персонаж

  • 22 март 2024 11:38

  • 605
  • 2
Пясъкът на „Съни бийч“ ще се разтресе от появата на нов персонаж
© БТВ

Тази неделя (24 март) от 20:00 ч. по bTV „Съни бийч“ отново ще се покаже като курорта на необятните възможности.

След грандиозния крах на плановете на Гомес (Бойко Кръстанов) да спаси хотела в предния епизод, сега всичко отново ще се нареди… само за да се обърка отново. Гомес е успял да убеди Италианеца да инвестира в покупката на друг хотел, а цената за този щедър жест е Райна, която ще замине далеч на запад, в китната Италия, заедно със своята нова половинка.

За да наложи на пазара и да вдигне посещаемостта в новия хотел, Ивон (Евелин Костова) ще организира участие на голяма звезда. Задача, която ще се окаже много по-сложна, от колкото си представя. На хоризонта в „Съни бийч“ ще изгрее ексцентричният Певец (Стоян Дойчев) – музикант със съмнителен страничен бизнес. Неговите амбиции да „твори“ по Черноморието ще влязат в челен сблъсък с тези на Художника (Стоян Радев).

Междувременно Дарина (Лидия Инджова) и Младен (Иво Аръков) ще преживеят страстна интимна вечер заедно, която може би ще сложи край на споровете им дали да имат бебе.

 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
605 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.03.22 | 13:24

2
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> use.my/man
Влади

2024.03.22 | 11:46

1
Ама наистина ли ще се разтресе? Всъщност на кой му пука и кой го гледа този буламач?

Добави коментар

Водещи новини