Кой ще е новият Джеймс Бонд?

  • 19 март 2024 13:40

  • 1043
  • 1
Кой ще е новият Джеймс Бонд?
© Getty Images

Интернет отново е превъзбуден от това кой ще се превъплъти в ролята на 007.

Онлайн се появиха спекулации, че британският актьор Арън Тейлър-Джонсън е получил официално предложение да се превъплъти в Джеймс Бонд.

Новината идва от британския таблоид "Сън", но бързо беше препубликувана от други медии, предава бТВ. От Би Би Си са потърсили Джонсън за коментар, но към този момент без успех.

В продължение на 16 години в ролята на Джеймс Бонд беше Даниел Крейг, като той напусна франчайза през 2021 г.

Следващият филм за агент 007 ще бъде 26-ият в поредицата.

В скорошно интервю Арън Тейлър-Джонсън коментира, че е невероятно и мило зрителите да си го представят в култовата роля. "Приемам това за сериозен комплимент", каза тогваа той.

Идрис Елба няма да е новият Джеймс Бонд

Зад себе си Тейлър-Джонсън има редица известни роли. В биографичен филм от 2009 г. изиграва Джон Ленън, играе и в трилъра Nocturnal Animals, за който печели "Златен глобус", романтичната драма Ана Каренина, "Годзила" и "Тенет'.

Кои са другите спрягани имена?

През последните три години спекулациите за кой ще бъде следващия Джеймс Бонд вълнуват изключително много британската публика. Кой ще последва стъпките на Даниел Крейг е изключително трудно, тъй като той е сочен за един от най-успешните в ролята.

"Нов Бонд не е само тяло с костюм на червения килим и ръка с часовник", коментира авторът на мемоара "Да хващат куршумите: Мемоари на един Бонд фен" Марк О’Конъл. "Новият Джеймс Бонд трябва да е истинска кино звезда, да бъде посланик на поредицата, да бъде медиен дипломат, да бъде син на британската култура и лице на мултимилиардна еко система от продукти", допълва още той.

Един от водещите фаворити за ролята остава британецът Хенри Кавил познат най-вече за ролите на Супермен и Уичър. През 2020 г. каза в интервю, че с удоволствие би изиграл Джеймс Бонд.

Други актьори като Том Харди, Идрис Елба и Крис Еванс също са споменавани като участници в надпреварата.

Наскоро бившият Джеймс Бонд – актьорът Пиърс Броснан заяви в интервю, че носителят на "Оскар" Килиън Мърфи "може да изиграе невероятен 007".

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1043 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.03.19 | 15:16

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> use.my/man

Добави коментар

Водещи новини