Сериалът „Вина“ отново окупира лидерската позиция в неделната вечер

  • 15 януари 2024 13:55

  • 1107
  • 1
Сериалът „Вина“ отново окупира лидерската позиция в неделната вечер
© БНТ

Излъчването на втори епизод от втори сезон на сериала на БНТ – „Вина“ – е гледано от 411 000 зрители в неделната вечер на 14 януари. Това го поставя на първо място в телевизионния ефир с аудиторен дял от 16,8% (целева група възраст 4+). Високообразованата телевизионна аудитория също предпочете сериала на БНТ пред излъчваното програмно съдържание от останалите телевизии, като 22,3% от зрителите с висше образование избраха да гледат БНТ 1.

Епизодите от „Вина 2“ се излъчват всяка неделя от 21:00 ч. по БНТ 1, с повторение в събота от 16:00 ч. по БНТ 1. Повторението на втори епизод от втори сезон е в събота 20 януари, от 16:00 ч. по БНТ 1.

Сериалът „Вина“ е с режисьор Виктор Божинов, сценаристи са Ваня Николова, Нели Димитрова и Екатерина Николова. Креативни продуценти на втори сезон са Виктор Божинов и Ваня Николова. Режисьор по монтажа е Нина Алтъпармакова, композитор е Петър Дундаков, оператори са Калоян Божилов и Георги Гвоздев. Художник-сценограф на съвременните епизоди е Самуил Ганев, а на епизодите в епоха – Росица Бакева. Изпълнителен продуцент е Надежда Цветкова.

Над 430 хил. зрители са изгледали началото на втори сезон на сериала „Вина“

В ролите са Владимир Зомбори, Елена Телбис, Михаил Билалов, Параскева Джукелова, Лилия Маравиля, Кристина Верославова, Герасим Георгиев – Геро, Светлана Янчева, Силвия Лулчева, Димитър Селенски, Климентина Фърцова, Веселин Калановски, Дария Митушева и др. Сред изненадите във втория сезон на „Вина“ е участието на още любими звезди – Мая Бежанска, Милица Гладнишка и Биляна Петринска.

Ролите в епизодите в епоха се изпълняват от Александър Хаджиангелов, Ева Данаилова, Изабела Иванова, Велислав Павлов, Фани Коларова, Петър Дочев, Каталин Старейшинска.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1107 1

Коментари 1

Добави коментар

2024.01.15 | 15:47

1
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини