На телевизионния хоризонт се задава нов български сериал

  • 01 декември 2023 16:15

  • 3715
  • 3
На телевизионния хоризонт се задава нов български сериал
© Булфото

Започнаха снимките на новия българския игрален сериал „Тревожност“, продуциран от Мирамар филм и Българска национална телевизия. Проектът е първият сериал, спечелил финансиране от Националния филмов център.

Режисьор е Илиян Джевелеков, който е и съавтор на сценария, заедно с Матей Константинов, продължавайки творческия тандем познат от филмите „LOVE.NET“, „Вeздесъщият” и сериала „Порталът“. В сценарния екип се включват и авторите Емил Стефанов и Радослава Топалова.

Сериалът разказва истории на хора, потърсили психотерапевтична помощ при д-р Манов, психоаналитик с международно признание, и съпругата му д-р Ясенова – специалист по детско-юношеска психология. Всяка серия паралелно проследява случващото се в двата кабинета, както и отношенията между двамата терапевти.

БНТ обяви новата си конкурсна сесия за филмопроизводство

В главните роли на психотерапевтите ще видим познатите и обичани от българската публика актьори Пенко Господинов и Ана Пападопулу. Като техни пациенти ще им партнират Ирмена Чичикова, Радена Вълканова, Петър Дочев, Боян Младенов, Лора Христова, Цветан Пейчев, Никола Додов, Димитър Иванов – Капитана, Стефания Кочева, Ина Добрева, Елена Кабасакалова и други.

Снимките ще продължат до края на февруари, а зрителите пред малкия екран ще могат да се потопят в този свят през есента на 2024 година.

Последвайте канала на

Владимир Василев
3715 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.12.02 | 17:01

3
Задава се нова българска ТАПНЯ. Важно е да се усвоят едни пари.

2023.12.01 | 18:10

2
Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България----->> mub.me/keto

2023.12.01 | 17:42

1
ЛАЙНА БЕЗКРАЙ ЗА МОЯ СМЕТКА.

Добави коментар

Водещи новини