Лоши новини за феновете на Керем Бурсин

  • 04 октомври 2023 11:12

  • 3176
  • 1
Лоши новини за феновете на Керем Бурсин
© Getty Images

Официално беше обявено, че летният сериал „Ако обичаш много” ще бъде спрян. Феновете на проекта бяха много разочаровани, след като продуцентската компания Ay Yapım сподели това в социалните мрежи. Още от стартирането си поредицата се радва на голям успех.

Излъчвана е в повече от 20 страни и има огромна подкрепа от феновете в социалните мрежи.

Почитателите на Керем Бюрсин също споделяха публикация след публикация за щастието си от завръщането на актьора на снимачната площадка след 2 години, а проектът достигна рекорден брой харесвания в социалните мрежи.

Рейтингите на сериала обаче, в който Хафсанур Санкактутан успешно изигра главната женска роля, явно не са добри. Това постави под съмнение продължаването му. В изявление AY Yapım официално обяви, че сериалът ще завърши с епизод 13, пише Труд.

Екранната Йълдъз проговори за първите си дни като омъжена жена

Тази информация показва, че феновете на чуждите сериали или международните успехи в продажбите не са достатъчни, за да спасят проекта. Това окончателно решение беше голямо разочарование за феновете на Керем Бюрсин.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3176 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.10.04 | 11:48

1
Е МЍ ЛАЙНАТА Е ПОЗОР ЗА ВАС НОВИНИ БГ!!!Е МЍ ЛАЙНАТА Е ПОЗОР ЗА ВАС НОВИНИ БГ!!!Е МЍ ЛАЙНАТА Е ПОЗОР ЗА ВАС НОВИНИ БГ!!!Е МЍ ЛАЙНАТА Е ПОЗОР ЗА ВАС НОВИНИ БГ!!!Е МЍ ЛАЙНАТА Е ПОЗОР ЗА ВАС НОВИНИ БГ!!!

Добави коментар

Водещи новини