Killing Them Softly с Брад Пит очаровал Кан (трейлър)

  • 02 август 2012 19:55

  • 1281
  • 0
Killing Them Softly с Брад Пит очаровал Кан (трейлър)
©

Първият трейлър към криминалния филм с политически препратки Killing Them Softly е вече онлайн, пише сайтът Huffinton Post.

Трилърът с Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в, Рей Лиота, Сам Шепърт и Джеймс Гандолфини получи изключително позитивни резенции след премиерата си на тазгодишното издание на кинофестивала в Кан. Новата продукция на режисьора Андрю Доминик, работил с Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в и по "Убийството на Джеси Джеймс от мерзавеца Робърт Форд", разказва за хладнокръвен наемен убиец, чиято нова задача обаче не протича по планирания начин.

Голяма част от филмовите критици отбелязаха дълбочината на лентата, криеща се зад иначе семплия сюжет. Пред "Гардиън" Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в казва, че един от факторите, които са го привлекли към проекта, е именно политическата тежест в историята, която някои специалисти определиха като сурова критика към американската политика и общество. Очакваният по кината от 19 октомври филм е екранизация по книгата Cogan's Trade на Джордж Хигинс.

Huffinton Post отбелязва, че Killing Them Softly е част от поредицата нови заглавия на компанията "Уейнстейн", които се очакват да имат успех в боксофиса. През есента се очакват още "Беззаконие" с Джесика Шастейн и Шия Лебьоф, The Master, отбелязващ края на дългата пауза в кариерата на Хоакин Финикс, както и новия филм на Куентин Тарантино – Django Unchained.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1281 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини